Skip to content

Vitamin C Za Lice

vit1

This article aims to clear any doubts and questions you may have about this subject and we will do our best to do so.

Zašto Licu Treba Vitamin C?

Putem ishrane i suplemenata određena količina vitamina C zadržava se u organizmu i stiže do kože lica putem krvi.

Vitamin C Za Kožu I Argumenti U Njegovu Korist

Vitamin C svojom primenom na koži ima sjajne efekte, čije ćete rezultate videti jako brzo nakon korišćenja.
Korišćenjem vitamina C možete povećati delotvornost kreme za sunčanje nanete na vašu kožu radi zaštite od štetnih UV zraka sunca. Odgovarajući unos vitamina C takođe može pomoći kod nege suve kože. Potrebno je nanositi vitamin C tokom jutra i večeri, zatim dozvoliti da ga koža lepo upije.

Najpre: Šta Je Tačno Vitamin C?

Poznat još i kao askorbinska kiselina, vitamin C je moćan antioksidans koji je neophodan za rast, razvoj i obnavljanje svih telesnih tkiva – uključujući i kožu. Utvrđeno je da pomaže u sprečavanju UV oštećenja, smanjuje pigmentaciju, smanjuje upale i podstiče proizvodnju kolagena u koži. Uprkos nekim kontroverzama tokom godina, postepeno postaje jasno da vitamin C ima čak i neka antikancerogena dejstva.
Popularni izvori vitamina C uključuju:

Citrusi poput limuna, pomorandže i grejpa

Lisnato zelenilo poput kelja, brokulia i spanaća

Paradajz

Jagode

Paprike

Jagode

Crne ribizle

Krompir

Ulje šipka

Ulje vučjeg trna.

Reviderm Triple C Cure

Pruža snažan efekt liftinga i djeluje protiv nastanka budućih bora – aktiviranjem sinteze kolagena ovaj će tretman u samo 21 dan vidno pomladiti lice i popuniti njegove konture. Višestruki efekti ovog koncentrata osiguravaju remodeliranje kolagena za vitalnu, čvrstu i glatku kožu, ali i poboljšano zacjeljivanje kože zahvaljujući kombinaciji vitamina C, OPC i cinkove soli.
Djelujući u sinergiji s cinkom, vitamin C štiti stanice i kapilare od oštećenja te ubrzava zacjeljivanje kože, istovremeno zaglađujući sitne borice na licu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.